Hirdetés

Dr. Genya új filmben térhet vissza

|

Két évtizednyi szünet után van rá esély, hogy ismét a mozivásznon lássuk az Austin Powers széria imádni való főgonoszát.

Hirdetés

Noha sok más produkcióban is láthattuk és hallhattuk, a Mike Myers leginkább a lelkes rockrajongó (Wayne Campbell), az animált ogre (Shrek) és James Bond antitézise (Austin Powers) szerepében eltöltött éveknek köszönheti ismertségét. Egy ideje mindhárom karakter parkolópályán van, ám könnyen meglehet, hogy a kanadai filmes rövidesen visszatér az egyikhez. A Movieweb ugyanis a Puck forrásaira támaszkodva arról számolt be, hogy van esély az Austin Powers franchise feltámasztására.

Megerősítésre váró értesülések szerint a jogokkal rendelkező New Line szeretne egy Dr. Genya filmet csinálni, ugyanakkor ennek megvalósulását némileg hátráltatja, hogy Mike Myers neve már nem feltétlenül garancia a sikerre, mint azt a Netflixre gyártott The Pentaverate lagymatag fogadtatása is világossá tette.

Hirdetés

Myers amúgy benne lenne a buliban, még februárban mesélt erről a The Today Show vendégeként, ugyanakkor nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy tényleg készül-e egy negyedik film, amely ezúttal teljes egészében Dr. Genyára fókuszálna. Szintén biztató, hogy a trilógiát rendező Jay Roach is számtalanszor kijelentette már, hogy rajta nem fog múlni a folytatás.

Dr. Genyát ha filmben nem is, egy reklámban láthattuk a közelmúltban Frau Farbissina és Második (Rob Lowe) és Scott (Seth Green) társaságában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)