Hirdetés

Draco Malfoy össze akarja hozni a Harry Potter stábját egy évfordulós találkára

|

Tom Felton nagyon is közeli barátságot ápol a filmsorozat egykori sztárjaival, és össze szeretne ültetni mindenkit egy digitális ünneplésre.

Hirdetés

Tom Felton 8 filmen keresztül kínozta Daniel Radcliffe-et és cimboráit, de ez csak munkahelyi kötelesség volt. Egyébként a srácok nagyon jó barátok, és az egykor Draco Malfoyt alakító színész elmondása szerint igyekeznek tartani a kapcsolatot mindenkivel. A filmszéria 19. születésnapja már itt van a kanyarban, így Felton elkezdett szervezkedni, szeretné összegyűjteni a roxforti csapatot egy digitális találkára. Ennek kapcsán így fogalmazott: 

"A minap találkoztam a Weasley ikrekkel, golfoztunk kicsit. Mindig dumálunk a többi sráccal is WhatsAppon, és igyekszünk kapcsolatba maradni, tudni, hogy mindenki rendben van-e. Nagyon örülök, hogy ez megmaradt, pláne, hogy november 14-én lesz már 19 éve. Tervezek is egy kis digitális ünneplést. Próbálom összerántani a régi csapatot, hogy megünnepeljük az alkalmat."

Hirdetés

Őszintén szólva nagyon szívesen megnéznénk egy rövidfilmet, amiben Fred és George golfozik Malfoyjal, de a Harry Potter rajongói tábornak már így is komoly kihívást jelent elválasztania a karaktert a színésztől.

"Soknak nehéz elválasztania azt a világot a valóságtól. Amikor találkozok a rajongókkal mindig próbálok olyan barátságos lenni, amennyire csak lehet, de ez csak még jobban kiborítja őket. 'Miért mosolyog rám Draco Malfoy?' Minél jobban próbálkozok, annál rosszabb. Szóval megtanultam feladni. A mai napig kapok leveleket, hogy 'Harry mégis mit vétett ellened?'. Szóval mindig öröm díjátadókon megjelenni, mert olykor a fiatalabb rajongók ráeszmélnek, hogy 'ó igen, ez nem valóság'.

Mióta a színészek otthagyták a varázsvilágot, azóta a legtöbbjük össze tudott hozni egy tisztességes karriert. Tom Felton például felbukkant a Majmok bolygója: Lázadásban, de a The Flash sorozatban is szerepelt néhányszor. Reméljük sikerül neki összehoznia a digitális találkát, és valahogy megosztania azt a rajongókkal. Az internet népe biztosan felrobbanna, ha újra együtt látná a srácokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)