Hirdetés

Az ismeretlen Drakula trailer - kicsit olyan, mint egy Castlevania mozi

|

A soron következő Dracula film nyomokban Castlevaniát tartalmaz, legalábbis a magyar szinkronos előzetes láttán ezt érezhetjük.

Hirdetés

Rengeteg legendás karakter kapott már manapság feldolgozott eredettörténetet (némelyek többször is), lásd Batman vagy Superman esetét. A sorba most Drakula is beáll, méghozzá egy akció-fantasy eleggyel, amelyet akár úgy is értelmezhetünk, mint egy Castlevania mozit. Hangulatában mindenképpen.

Ha megtekintitek a hazánkban Az ismeretlen Drakula címmel mozikba kerülő alkotás alábbi szinkronos trailerét, akkor megértitek, hogy miért hasonlítottuk a Castlevaniához. A történetről mindent elárul a mellékelt előzetes, de nagy vonalakban arról van szó, hogy főhősünk azért adja el a lelkét és válik Drakulává, hogy ezáltal megmentse családját és hazáját.

A főszerepet Luke Evans kapta, de feltűnik még a stábban Dominic Cooper is. A hazai premier október másodika, érdemes lesz rá odafigyelni. Ha valakinek esetleg megtetszett volna a trailer alatt felcsendülő szám, akkor Lorde - Everybody Wants to Rule the World címen keresse.

Mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)