Hirdetés

Drágám, a kocsik összementek! - élőszereplős Hot Wheels film készül

|

Miért pont a Hot Wheels kisautóiból ne születne filmes univerzum?

Hirdetés

Deadline jelentése szerint a Mattel Films és a Warner Bros. Pictures összefogtak, hogy J.J. Abrams Bad Robot stúdiójával karöltve összehozzanak egy Hot Wheels filmet. Egy ideje már hallani pletykákat a projektről, de most bebizonyosodott, hogy egy élőszereplős moziról van szó.

A Hot Wheels a világszerte népszerű kisautó márka, aminek rajongói imádnak elképesztő pályákat összehozni és nem restek arcpirító összegeket kiadni egy-egy dögösebb járgányért.

Hirdetés

Tehát adott egy újabb hobbi, amiből Hollywood pénzt csinálna. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezt pontosan hogyan is tervezik, de a Deadline úgy tudja, a tervek szerint kapni fogunk egy "hajmeresztő akciófilmet, ami bemutatja majd a legmenőbb autókat, monster truckokat és motorokat". Ez így elsőre bizony egy halálos iramú mókának hangzik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akármi is lesz ebből, biztos nagy sikere lesz. A Mattel egyébként egy sztárokkal teletömött élőszereplős Barbie filmen is keményen dolgozik, szóval hamarosan gyerekjátékok fogják elözönleni majd a vetítőtermeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)