Hirdetés

Ez a cosplayer szinte bármelyik Dragon Ball szereplővé át tud változni

|

A Sosenka néven cosplayező hölgyet némelyik jelmezében nem sok esélyünk lenne felismerni, olyan sokféle, gyakran egyáltalán nem emberi karakter külsejét felöltötte már a Dragon Ball világából.

Hirdetés

Több cosplayer is akad, akik nem csak egy karaktertípust tudnak megszemélyesíteni, de olyan hihetetlenül eltérő jelmezgyűjteménnyel valószínűleg nagyon kevesen rendelkeznek, mint Sosenka.

Hirdetés

A lengyel cosplayer persze annyi előnnyel bír, hogy a jelmezek készítése mellett igazi specialitása a sminkek és különleges sminkes effektek elkészítése, így az sem okoz neki különösebb nehézséget, hogy teljesen elváltoztassa a külsejét. Így érhette el, hogy a Dragon Ball univerzumának olyan, számára viszonylag testhezálló karakterei mellett, mint Bulma, vagy Android #18, teljesen más külsőt igénylő szereplőket is megszemélyesített már, mint Lord Beerus, vagy éppen Imperfect Cell. Mindenképpen pörgessétek végig a képeit az alábbi galériában, ha pedig a Dragon Ballon kívüli cosplayei is érdekelnek, látogassatok el a Facebook-oldalára (például egy Kate Walker cosplayt is találtok).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)