Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - a Dragon Ball GT-ből ismert Goku is harcba száll

|

Hamarosan az 1996-os Dragon Ball GT sorozatból megismert Goku is csatlakozik a játék szereplőgárdájához egy DLC formájában.

Hirdetés

Habár a Dragon Ball Z utolsó epizódjával befejeződött Akira Toriyama világhírű képregényének adaptálása, a franchise sikere alapján egyértelműen volt igény, így hamarosan meg is született a történet folytatása, a Dragon Ball GT. Bár a rajongók körében megosztó volt ez a sorozat (elvégre ennek már nem Toriyama írta a történetét), a mai napig megvannak a maga rajongói, így bizonyára sokan örülnek, majd, hogy hamarosan a FighterZ-ben is viszontláthatjuk Goku ezen variációját.

Hirdetés

Bár a Bandai Namco és az Arc System Works már korábban elárulta, hogy a karakter megérkezik majd a játékba, most végre az is kiderült, hogy valamikor a következő hónapban, vagyis májusban csaphatnak le rá a rajongók egy DLC formájában. Sajnos pontos megjelenési dátum híján előzetes sincsen, viszont a kiadó azt is elárulta, hogy GT Goku speciális mozdulat a "Super Kamehame" lesz, ami egyben Super Saiyan 4-re változtatja a karaktert, már amennyiben kettőnél kevesebb csapattársunk maradt.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Szerettétek a Dragon Ball GT-t vagy inkább a Dragon Ball Superre esküsztök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)