Hirdetés

A következő Dragon Ball film a Sayian faj eredetéről fog mesélni

|

A jövő évben kapni fogunk egy új Dragon Ball filmet, amiről nagyon sokat még nem tudunk, de az éppen folyó Jump Festa után azért kiderült egy-két apróság.

Hirdetés

Az évenként megrendezésre kerülő Jump Festa éppen most zajlik japánban, a rajongók pedig el is kezdték lefordítva kiszórni a fontosabb infókat. A legnagyobb hír természetesen a 2018-as Dragon Ball filmmel kapcsolatos ismertető volt, miszerint a jövő évi animében két fontos dolog lesz: verekedés és nagyon sok Saiyan.

Hirdetés

A rajongói beszámoló szerint a 2018-as mozi leginkább a csillagharcosokra és azok eredetére fog koncentrálni. Egyelőre nem tudni, hogy a jövő évi Dragon Ball sztorinak lesz-e bármi komoly kötődése a Superhez, de mivel maga Akira Toriyama fogja írni a forgatókönyvet, és ő felel majd a karakterdizájnért is, így talán ez nem is lesz olyan fontos.

Miután nagyon úgy tűnik, hogy a világ hátterének építése lesz a film fő célja, van rá esély, hogy a korábban emlegetett Yamoshi is feltűnik majd. Az sokat tenne a Super Saiyan God mítosz építéséért, kíváncsian várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)