Hirdetés

Megjött az első igazi Dragon Ball Super: Broly trailer

|

Az első rendes előzetes iszonyatosan kemény harcokat és Broly előzmény-történetet ígér. A csatába még Frieza is beszáll.

Hirdetés

Kaptunk már Dragon Ball Super: Broly posztereket, egy teasert, és innen-onnan lopott képeket, de a valódi trailer csak nem akart megérkezni. Úgy néz ki, hogy a lényeget a Funimation az SDCC-re tartogatta, ahol ki is adták az első igazi Dragon Ball Super: Broly előzetest végre.

Hirdetés

Nem akarjuk elmesélni, hogy mi van benne (éljétek át magatok), de a látottak alapján biztosan komoly csatákra számíthatunk.

A Dragon Ball Super: Broly 2019. januárjában debütál az amerikai mozitermekben, tehát csak egy hónapot kell majd várni a japán bemutató után az angol verzióra.

Nektek hogy tetszett a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)