Hirdetés

A Dragon Ball Super készítői reagáltak a Dragon Ball Z átkötésekkel kapcsolatos pletykákra

|

A Dragon Ball Super egyelőre a régi és új Dragon Ball rajongóknak is bejön, így természetesen a DBZ legnagyobb imádói keresik is a kapcsolatokat kedvencük és az új széria között.

Hirdetés

Kimitoshi Chioka és Hiroyuki Sakurada, a Dragon Ball Supert készítő csapat tagjai leültek egy interjúra a Misión Tokyo munkatársával. Az első kérdések között természetesen az szerepelt, hogy milyen Dragon Ball Z átkötéseket várhatunk a szériától. A válasz nem volt túl informatív.

Hirdetés

A párostól megkérdezte az interjúztató, hogy az olyan karakterek, mint Yajirobe visszatérnek-e valaha a szériában. Az úriemberek válasza annyi volt, hogy "ez attól függ, hogy mi van Akira Toriyama vázlataiban". Akira Toriyama a sorozat írója, és Chioka és Sakurada védőbástyája, mivel majdnem minden kérdésnél az ő vázlatát vették elő.

Szerencsére azért egy dologra adtak egy határozott "talánt". Amikor a Misión Tokyo munkatársa megkérdezte, hogy van-e esély egy újabb lehetséges One Piece crossover epizódra, akkor azt válaszolták, hogy "az nem lehetetlen". Ugyanezt a választ adták a Trunks vagy Bardock életéről szóló különleges epizódokhoz hasonló részek lehetőségére is.

Úgy néz ki, hogy minden Toriyama mesteren múlik, aki azért szereti kiszolgálni a rajongóit. Remélhetőleg kapunk valami kapcsolódási pontot a régi szériákhoz idővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)