Hirdetés

Már készül a következő Dragon Ball Super film

|

A Broly iszonyatos sikere után nem meglepő, hogy a Shueisha már a következő filmre készül.

Hirdetés

Japánban a közelmúltban jelent meg a Dragon Ball Super: Broly Blu-ray és DVD verziója. A tokban lévő füzet (sok más mellett) egy extra interjút tartalmazott a Shueisha Dragon Ball csapatának fejével, Akio Iyokuval. Ő maga jelentette ki, hogy már dolgoznak a folytatáson.

Hirdetés

Az interjú legfontosabb darabja felkerült a közösségi oldalakra. A szövegben a következő olvasható:

"Következő lépésként elkezdtünk a következő filmre készülni. A Broly nagyon erős volt, épp ezért a következő valószínűleg valami teljesen más lesz. Én magam átküzdöttem magam több akadályon is a Broly munkálatai közben, és így már nem fogok kiégni a Dragon Ball sztoriktól. Szerintem folytatódni fog a franchise, és a rajongóknak bőven lesz miért izgulniuk."

Az IGN.com kikérdezte a Toei Animation (a DB animék animációs stúdiója) képviselőit, de egyelőre nem kapott választ. Ettől függetlenül biztosak lehetünk abban, hogy jön a következő mozi. Már csak az anime sorozat folytatásáról szeretnénk hallani valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)