Hirdetés

Megjött az első ízelítő a Dragon Ball Super filmből

|

Az alig 30 másodperces anyag bepillantást enged az új rajzstílusba, és néhány képkockát a főgonoszról is láthatunk.

Hirdetés

Miközben a Dragon Ball Super anime jelenlegi sztorija a végéhez közeledik, az egész estés film már nagyban készül. A Tournament of Power sztori szál utáni történetben egy új kihívó érkezik, aki jól láthatóan Saiyan páncélban feszít.

Hirdetés

Hivatalosan még nem mutatták be Goku új ellenfelét, de első körben nem is ő, hanem az új rajzstílus tűnhet majd fel a nézőknek.

A filmet egy teljesen új kreatív csapat vette át, akik a dizájnátalakítás keretében Goku küllemét is fel fogják újítani.

Főhősünk ellenfele ugyan még hivatalosan nem került bemutatásra, de van egy gyanúnk, hogy ő lesz az:

A fenti képek a Dragon Ball Legends mobiljátékból származnak. A karakter a leírás szerint a Dragon Ball Superben fog bemutatkozni.

"Ez a Saiyan nem Goku idejéből származik."

Újabb időutazós sztorit kapunk? December 14-én, a Dragon Ball Super film debütálásakor ezt is megtudjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)