Hirdetés

Dragon Ball Super - Gohan és Freeza is harcba szállnak a következő részben

|

Most szombaton jön a következő Dragon Ball Super rész, amiben úgy néz ki, hogy Goku kicsit a háttérbe szorul.

Hirdetés

Nem Son Goku az egyetlen aki komolyan harcol a Tournament of Power köreiben. Ezen a héten Gohan és Freeza is az arénába lépnek, és úgy néz ki, hogy komoly ellenfeleik lesznek. Sem Toppo, sem Dyspo nem tűnnek könnyen legyőzhető harcosnak.

Hirdetés

A szombati epizódból kaptunk 4 állóképet, melyeken a főbb karaktereket láthatjuk. Az arckifejezése mindenkinek iszonyat komoly, leszámítva Dyspót, aki...nos ő sosem volt az az izgulós fajta.

Az e heti Dragon Ball Super részben egyébként Goku és Vegeta is együtt harcolna majd Jiren ellen, aki legutóbb rendesen lerendezte kedvenc csillagharcosunkat, még az Ultra Instinct módja ellenére is. Meglátjuk, hogy a srácok képesek lesznek-e visszavágni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)