Hirdetés

Új szintre lép Son Goku a Dragon Ball Superben?

|

A Super Sayian túl megy a Plus Ultrán, és lehet, hogy új formát vesz majd fel a Universal Survival sztori közepén.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy még tényleg nem láttuk Son Goku végső formáját, legalábbis ha hihetünk a pletykáknak és rajongói teóriáknak. A Dragon Ball Super hamarosan elérkezik az Universal Survival sztori közepére és a Toei Animation az ezzel kapcsolatos marketinganyagokban el is kezdte hergelni a nézőket.

Hiroyuki Sakurada kiadott egy nyilatkozatot a történet kapcsán, aminek a fordítása lehet, hogy nem teljesen pontos, de akárhogy is, sejtet egy új erőt.

"A Tournament of Power posztere végre kész. Gokut mutatja, ahogy megpróbál áttörni egy új határt, és szembenézhessen a versenyen résztvevő leghatalmasabb harcosokkal. Kik is ezek az ellenfelek? Hogyan fog Goku megküzdeni velük? Milyen új határ áttörésével próbálkozik hősünk?"

Ugyan az "új határ áttörése" nem feltétlenül jelent új Super Saiyan szintet, mégis csak érdekes a fogalmazás, lévén külön kérdésben is feldobja Hiroyuki, ami arra utal, hogy nem csak egy egyszerű szófordulat ez.

A rajongók már elkezdték találgatni, hogy mi lehet ez az új erő. Azt tudjuk, hogy Goku már simán belép Super Saiyan God és Super Saiyan Blue formákba, de egy dolgot még nem sikerült rendesen kitanulnia: a God Ki használatát. Hamarosan kiderül, hogy erről van-e szó. Az új poszter egyébként elég menő, akármilyen erőt is fedez fel a csillagharcosunk.

Az új Dragon Ball Super részek szombatonként kerülnek fel a Crunchyrollra. Amennyiben érdekel még titeket a DB sorozat, érdemes lehet ránézni, pláne a közelgő Dragon Ball FighterZ kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)