Hirdetés

Márciusban véget érhet a Dragon Ball Super

|

Nagyon úgy tűnik, hogy újra el kell búcsúznunk az animétől.

Hirdetés

Újra szárnyal és tündököl a Dragon Ball. A japánoknál 2015-ben elindult a Super, az elmúlt évben jött két Xenoverse játék, és jövő héten megérkezik a Dragon Ball FighterZ is. Kár lenne, ha megszűnne a mostani jólét.

Hirdetés

Egy japán hírlap szerint a Fuji TV április elsejével leveszi műsorról a Dragon Ball Supert, hogy helyet csináljon a GeGeGe no Kitarónak, ami 50. évfordulója alkalmából visszatér. Jelentések szerint a 131. rész lesz az utolsó, és egyelőre nem készül több, de nem kizárt, hogy valamikor a jövőben folytatódik. A Fuji TV-nek egyelőre nincsenek tervei egy új Dragon Ball sorozat elindítására vonatkozóan.

Azért annak örülhetünk, hogy decemberben jön egy film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)