Hirdetés

A kilencvenes évekbe repítenek vissza a Dragon Ball Z edzőcipők

|

A Dragon Ball Z által inspirált edzőcipőkből csak úgy csöpög a kilencvenes évek életérzése, a nosztalgia-faktort sikerült csúcsra járatni.

Hirdetés

A Dragon Ball Super kapcsán megint van miért izgulnia az anime-franchise rajongóinak, viszont aki a Dragon Ball Z dicsőséges napjai iránt érzett nosztalgiáját pénzköltésre is hajlandó lefordítani, egy a menő és a ciki határán táncoló edzőcipő-kollekcióval villanthat.

Nem csak a teljes mértékben hivatalos csukák színvilágát meglátva érezhetjük magunkat megint a kilencvenes években, de az alábbi promóképek láttán is a naptárra kellett pillantanom, mert azért valljuk be, a csillogó fények és a lángok hozzáadása azt adott termék fotójához nem éppen a 2010-es évek divatja. Ettől függetlenül az olyan népszerű Dragon Ball karakterek által inspirált cipők, mint Goku, Vegeta, Cell, Freezer, vagy a Red Ribbon Army csapata, a maguk old-school módján elég menő dizájnt kaptak.

Most, hogy ez a hír is befutott, nem sokkal a Metal Geares Big Boss bakancsainak leleplezése után, kíváncsi vagyok, hogy egy divathullám indul-e a különböző nerd és geek témájú csukák gyártásából, amiben azért van potenciál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)