Hirdetés

Ez a rajongói Dragon Ball film leiskolázza az összes feldolgozást

|

Valamiért a rajongók mindig jobb munkát végeznek egy-egy anime élőszereplős megvalósításával, mint a nagy stúdiók.

Hirdetés

A Dragon Ball Evolution híresen méretes pofára esése után nem is annyira meglepő, hogy a nagyobb stúdiók már nem mernek hozzányúlni az anime témakörhöz. Szerencsére azért vannak rajongók, akik nem ijednek meg a kihívástól, és ennek köszönhetően 2015-ben meg is született a valaha volt egyik legjobb Dragon Ball film, a Dragon Ball Z: The Fall of Men. Igen, tudjuk, hogy nem friss a cucc, de mi csak most futottunk bele, és gondoltuk ezt érdemes megosztani veletek.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy egy kis csapatnyi rajongó dobta össze az anyagot, a 28 perces feldolgozás mindent hoz, amit egy élőszereplős Dragon Ball filmtől elvárnánk. A srácok még a vizuális hatásokkal sem óvatoskodtak. Aki lemaradt volna erről a rajongóknak kötelező csodáról, az okvetlenül pótolja (ahogy mi is tettük ezt éppen ma reggel):

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)