Hirdetés

Drakuláról készít filmet a horrorok szakértője, a Blumhouse

|

Már azt is tudjuk, ki ülhet a rendezői székbe.

Hirdetés

A Blumhouse Productions több olyan horrorfilmet is hozott nekünk a 2010-es években, amelyek ugyan kis költségvetésből készültek el, de végül a költségek többszörösét hozták vissza a kasszáknál. Ha pedig igazak a most megjelent információk, akkor a stúdió egy klasszikus figura főszereplésével készíti legújabb alkotását.

Hirdetés

A hírek szerint a Blumhouse egy Drakula filmen dolgozik, amiről már tudunk is néhány részletet. Az egyelőre cím nélküli alkotást Karyn Kusama rendezi, a forgatókönyvért pedig Matt Manfredi és Phil Hay felelnek. A páros egyébként korábban már dolgozott együtt Kusamával, hiszen mindhárman részt vettek a 2015-ös A meghívás munkálataiban. Azt még egyelőre nem tudni, melyik nagy stúdió lesz még bevonva a projektbe.

A legismertebb vámpírt, vagyis Drakula grófot először Bram Stoker 1897-es könyvéből ismerhette meg a nagyvilág. Azóta valódi popkulturális alak lett belőle, egyik legismertebb megformálója pedig egy magyar származású színművész, Lugosi Béla volt. Kíváncsian várjuk tehát, hogy ezúttal milyen formában láthatjuk viszont a legendás vérszívót.

Szerintetek jó kezekben van Drakula a Blumhouse-nál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)