Hirdetés

Dredd - petíció a folytatásért

|

Könnyen megeshet, hogy rajongói nyomásra mégis folytatódik a gyenge bevételeket produkáló, 2012-es Dredd mozi.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Pete Travis 2012-es rendezése, a Dredd megtalálta a megfelelő közönséget, a pénztáraknál már nem teljesített ilyen jól és a Lionsgate ráfizetett a reboot ötletére. Mivel a készítők alapból trilógiában gondolkodtak, ez nagyban megnehezítette terveik megvalósítását, de most úgy néz ki a helyzet, hogy nem lehetetlen a folytatás elkészítése.

Habár a kasszáknál alulteljesített Dredd bíró, a DVD és Blu-ray korongok igen csak szép számban fogynak, ami azt jelenti, hogy nem csak nullszaldósra küzdötte fel magát a film, de még egy kevés nyereséget is termelt. Ez még önmagában nem lenne elég a Dredd 2 megvalósításához, de Karl Urban főszereplő és a rendező is arra buzdította a rajongókat, hogy küzdjenek a második részért, a publikum pedig komolyan vette a dolgot és elindítottak egy petíciót a folytatásért.

Aki tehát szeretné a mozikban látni a Dredd 2-t, az írja alá a petíciót, csupán egy e-mail cím és egy név szükségeltetik hozzá. Közeleg az ítélet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)