Hirdetés

A készítőjét is simán felemeli az 54 rotorral készült szuperdrón (videó)

|

Van, akinek nem elég az négy rotor, amivel egy drónt általában felszerelnek, egy brit férfi rögtön 54 forgószárnyat szerelt fel egy elég őrült szerkezetre, amivel ő maga is a levegőbe tud emelkedni.

Hirdetés

Elképesztő légifelvételek készítése mellett rengetegen vannak, akik inkább high-tech játékként használják a nemrég tömegesen elterjedt drónokat, de egy brit férfi a józan ész, és valószínűleg a biztonságos használat határain is valamivel túllépve egy elképesztő masinát barkácsolt. A Swarm névre keresztelt szörnyeteg arra is képes volt, hogy tervezőjét felemelje.

A méhrajra emlékeztető hangjáról elnevezett szerkezet tulajdonképpen egy kertiszék, amire egy fémvázat épített a készítője, a szerkezetre pedig nem kevesebb, mint 54, drónokról leszerelt rotort szerkesztett rá. Az így született szuperdrón a készítők leírása szerint akár 168 kilót is a levegőbe tudna emelni, de tervezője nem tervez túl merész utazásokat a Swarmmal, ugyanis ő is tudja, hogy elég veszélyes lenne komolyabb magasságokba merészkedni a járművel.

A fenti videó leírásából azt is megtudhattuk, hogy azért a nem mindennapi drón árából jó néhány sétarpülésre is befizethetett volna a készítője, ugyanis nagyjából hatezer fontja, tehát majdnem két és fél millió forintnyi pénze ment rá erre az őrült masinára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)