Hirdetés

Dublőrét is megviseli Chris Hemsworth állandó gyúrása

|

Az ausztrál színész a Thor következő felvonására készülve olyan tempót diktál, amivel még a sokat látott helyettese is nehezen tart lépést.

Hirdetés

A napokban adtunk hírt a lesifotósok látogatásáról a Thor: Love And Thunder forgatásán, most pedig újabb kulisszatitokra derült fény. Ezúttal Bobby Holland Hanton szólalt meg, aki 2013 óta dublőrködik a mennydörgés istenét játszó Chris Hemsworth mellett.

A kaszkadőr a Fitzy & Wippa című ausztrál rádiós műsornak adott interjút elpanaszolva, hogy honfitársa intenzív tréningje a Thor negyedik felvonására bizony már neki is sok. Hantonnak ugyanis mindenben követnie kell a főszereplőt, a napi két edzés mellett még a kétóránként esedékes 7 étkezésüket is szinkronizálják.

Hirdetés

A dublőr arról is beszélt, hogy már egyáltalán nem élvezi kötelező zabálást, a gyorsan felszedett plusz izomtömeg pedig alaposan megkínozza a testét, például az ínszalagjait.

"A valaha volt legnagyobb formájában van, így nekem is a valaha volt legnagyobb formámat kell hoznom, ami kihívás, de felkészültem rá."

- mondta a 33 esztendős Holland, akit ezek szerint eltökélt abban, hogy végig tartani fogja a tempót a 4 évvel idősebb Hemsworthszel.

Ami a színészt illeti, ő nemrég a Men's Healthnek mesélt arról, hogy csakis rendszeres edzéssel érzi jól magát a bőrében, s hogy a lazulás csupán néhány napig okoz számára örömet.

"Fájdalmak és gyulladások jelentkeznek, és a hátam is merevvé válik. Jól tudom, hogy a boldogabb és egészségesebb élethez mozgásban kell maradnom." 

- szól Hemsworth krédója.

Márpedig a következő hónapok során bőven kijut majd neki a tréningből, mivel a Thor: Love and Thunder után Hulk Hogant is el kell majd játszania. A nyolcvanas évek legendás pankrátora karrierje csúcsán nem volt éppen kis darab, de még ő is úgy véli, hogy a színész remek úton halad a cél felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)