Hirdetés

Vasárnap délutáni csoda - visszatér a Kacsamesék

|

Folytatódik a Disney egyik legismertebb története ismerős karakterekkel, új kacsákkal, és az új generációnak szóló sztorikkal.

Hirdetés

A Disney DX új szériát indít, ami az 1987 és 1990 között futott DuckTales mesén alapul majd. “A DuckTalesnek különleges helye van a Disney TV sorozatainak történetében.” Hozzátesszük: a miénkben is, a kilencvenes évek gyermekei egy emberként (vagy kacsaként) sóhajtanak most fel. Tényleg, egy kacsa tud sóhajtani?

Marc Buhaj, a Disney XD alelnöke nagyon izgatott, hogy újraindíthatják a kacsák történetét. “Az inspirációt Carl Barks képregényei adják, és a történetek, a vizuális stílus és minden úgy lesz kialakítva, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki élvezhesse.” Rengeteg, a klasszikusból ismerős szereplő tér vissza, köztük Donald kacsa is - ígérik a készítők.

Azért ne várjátok meg egy helyben az indulást: az új széria 2017-ben startol, addig pedig bepótolhatjátok az eredeti DuckTales részeket a WATCH Disney Channel alkalmazásnak köszönhetően.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)