Hirdetés

Dumbó - szinkronnal is varázslatos az új trailer

|

Tim Burton magyarul is megmutatja, hogy milyen az, ha egy elefánt száll.

Hirdetés

A Disney a Szépség és a Szörnyeteg, valamint a Dzsungel könyve után tovább folytatja a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplős feldolgozását, így Az oroszlánkirály, az Aladdin és sok más adaptáció mellett jön a Dumbó film is, méghozzá az egyedi stílusú Tim Burton rendezésében. 

Hirdetés

Az első információk után sokan tartottak tőle, hogy Burton mit fog kihozni gyermekkoruk egyik legmeghatóbb és legszórakoztatóbb történetéből, ám az első kedvcsinálók alapján elmondhatjuk, hogy Dumbó és a különös hangulatot teremtő rendező nagyon egymásra találtak. Nézzétek meg a legutóbbi trailert szinkronosan is és döntsétek el, hogy így van-e: 

A Dumbo 2019- március 28-án kerül a hazai mozikban, a főbb szerepekben Michael Keaton, DannyDeVito, Colin Farrell, Eva Green és Alan Arkin látható. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)