Hirdetés

Megríkat az új Dumbo trailer

|

Igazából már az is elég a bőgéshez, hogy látjuk a CGI elefántot.

Hirdetés

Az előző két kedvcsináló videó leginkább arra volt kihegyezve, hogy érezzük a szerencsétlen elefánt sorsát, akit elválasztottak anyukájától. A legfrissebb trailer viszont most kifejezetten Dumbóra koncentrál, akinek meg kell birkóznia fura mivoltával.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy az elefánt nem egy hús-vér ormányos, hanem egy CGI-karakter, az új Dumbo bizony egy élőszereplős feldolgozása lesz a klasszikus mesének, amelyben Colin Farrell, Eva Green és Danny DeVito játsszák majd a főbb szerepeket. Az eredeti sztori rendben van, a színészek elsőrangúak, innentől már meglepődnénk, ha kellemetlen élmény várna bennünket a moziban, ennyire durván csak nem kavarja majd meg a megszokott receptet a Disney.

A Dumbo egészen pontosan március 28-án repül be a hazai vetítőtermekbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)