Hirdetés

Szinte biztos, hogy Rogue Trooper filmet készít Duncan Jones

|

A Warcraft film rendezője a Twitterre töltött fel egy videót, ami elég egyértelmű utalásokat tartalmaz.

Hirdetés

Már korábban beszámoltunk arról, hogy Duncan Jones következő projektje egy képregényfilm lesz, de eddig csak találgatni lehetett, hogy pontosan mi is szolgál majd alapként. Most viszont úgy tűnik, már ez sem titok.

Hirdetés

Jones nemrég egy közel egy perces videót tett közzé a Twitteren, amelynek a végén a rendező leveszi a sapkáját, így láthatóvá válik különleges, kék színű frizurája, ami egyértelműen a Rogue Trooper képregények egyik karakterére utal.

A Rogue Trooper név egyébként a játékosok számára sem ismeretlen, hiszen 2006-ban megjelent egy adaptáció, amihez tavaly egy felújított változat is érkezett már.

Szerintetek Duncan Jones jó filmet tud készíteni ebből az anyagból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)