Hirdetés

A Warcraft film rendezője épp egy képregényfilmen dolgozik

|

Duncan Jones bejelentette, hogy egy különleges projekten ügyködik, amely feltehetően képregény adaptáció lesz.

Hirdetés

Számunkra leginkább a Warcraft film miatt maradt emlékezetes Duncan Jones neve, aki Twitteren elmesélte, hogy egy új projekt tagja lett. A poszt szerint egy különleges képregény filmen dolgozik, ami még Edgar Wrightot is izgatottá tette.

Hirdetés

Hogy milyen filmet is kapunk az még tipp kérdés. Egyelőre nincs semmi konkrétum és bár adná magát egy DCEU film, (az nem valószínű, hogy Jones Marvel anyagon dolgozna) a rendező fontosnak érezte hozzátenni, hogy egy "különleges" képregény film lesz. Tehát nem a szokásos szuperhősös téma? Hamarosan valószínűleg kiderül, mivel a következő napokban több teaser posztot is ígért.

Részemről nagy örömmel fogadok bármilyen új projektet Jonestól, addig sem piszkálja tovább a Warcraft világát. Ti mire tippeltek, milyen filmet kapunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)