Hirdetés

Megérkezett az első kép az új Dűne mozi Paul Atreideséről

|

Életjelet adott magáról Denis Villeneuve Dűne adaptációja.

Hirdetés

Elég ritkán hallani felőle, pedig ha minden jól megy idén decemberben már be is mutatják a legújabb Dűne filmet, amelyet ezúttal Denis Villeneuve rendez - sőt, közreműködésével elvileg egy Dune: The Sisterhood sorozatra is számíthatunk majd a jövőben. Most mindenesetre a mozifilmről lesz szó, ugyanis a Vanity Fair közzétett belőle egy exkluzív képet. 

Hirdetés

Ezen pedig nem más, mint Timothée Chalamet látható a főhős, Paul Atreides szerepében. Ha minden jól megy, akkor hamarosan még több képre számíthatunk, ami nem is árt, mert valljuk be, túlzottan sokat az alábbi jelenetfotó nem árul el arról, hogy miként fogják most épp feldolgozni Frank Herbert kultikus művét. Mindenesetre azért mindenképp nézzétek meg ti is, kattintásra annak rendje s módja szerint megnő. 

Az új Dűnében Timothée Chalamet mellett biztosan játszani fog még Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, valamint Jason Momoa is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)