Hirdetés

Dűne - Dave Bautista is csatlakozott a stábhoz

|

Ezúttal nem egy Draxhez hasonló cuki figurát alakít majd.

Hirdetés

Frank Herbert legendás műve, az a Dűne hamarosan újabb mozis feldolgozást kap, a Denis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés) által rendezett film stábjához pedig egy mostanában igazán naggyá vált név csatlakozott.

Hirdetés

Az egykori pankrátor, Dave Bautista ugyanis szerepelni fog a legújabb Dűne adaptációban. Az egyelőre tervezett megjelenési dátum nélküli filmről eddig annyit tudtunk, hogy Timothée Chalamet kapta meg Paul Atreides szerepét, Lady Jessicát pedig Rebecca Ferguson alakítja majd. Elméletileg már azt is sejteni lehet, hogy kinek a szerepét osztották Bautistára. Az első infók alapján Glossu Rabban Harkonnent alakítja majd a színész, Vladimir Harkonnen báró idősebb unokaöccse pedig nem éppen egy olyan figura, akivel szívesen összefutna az ember, szóval most a mókázás Drax karakterével ellentétben elmarad, Bautista ezúttal egy kegyetlen zsarnok szerepébe bújik. 

Szerintetek illik Dave Bautistára Glossu Rabban Harkonnen szerepe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)