Hirdetés

Megvan az új Dűne film rendezője

|

A Legendary Pictures ismét a mozivászonra varázsolja a Dűne regények történetét, ehhez pedig egy, a sci-fi műfajában egészen sikeres rendezőt találtak.

Hirdetés

A rajongók tavaly már bizakodni kezdhettek, mikor a Legendary Pictures megvásárolta a Dűne regények megfilmesítéseinek jogait, de a legújabb fejlemény alapján még könnyebb elhinni, hogy egy jó feldolgozás készülhet. Nemrég ugyanis kiderült, ki rendezi majd a filmet és a választás kifejezetten jónak tűnik.

Tegnap az első, 1965-ös regény írójának fia, Brian Herbert erősítette meg, hogy a direktori székbe nem más kerül, mint Denis Villeneuve. Az Érkezés, a Sicario - A bérgyilkos és a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője így nem marad sci-fi projektek nélkül a jövőben sem. A Dűne legutóbbi filmfeldolgozása egyébként 1984-ben jelent meg David Lynch, azóta ugyan 2008-ban a Paramount is bejelentett egy mozit a sci-fi rajongók körében klasszikusnak számító sztori alapján, de az a projekt végül nem valósult meg.

Ti örültök a rendezőválasztásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)