Hirdetés

Dune - Josh Brolin is csatlakozott a stábhoz

|

Denis Villeneuve mozija ismét leigazolt egy nagy nevet.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja írtunk arról, hogy Dave Bautista lecsapott Glossu Rabban Harkonnen szerepére, most viszont arról futottak be a friss hírek, hogy Josh Brolin is játszani fog Denis Villeneuve Dune remake-jében. 

Hirdetés

Brolin egészen pontosan Gurney Hallecket fogja alakítani, azt a karaktert, akit még Patrick Stewart játszott el az 1984-es verzióban. Gurney Halleck egyébként az Atreides-ház kard-és harcmestere, és a főhős, Paul Atreides (Timothée Chalamet) harcászati-katonai oktatója, egyben mentora. Denis Villeneuve rendező és Josh Brolin egyébként nem most fognak először együtt dolgozni: a 2015-ös Sicario - A bérgyilkosban már megszokhatták egymás társaságát. 

A Dune remake pontos premierdátumát egyelőre még nem ismerjük, de szépen lassan annyi nagy név csatlakozik a projekthez, hogy akkor is nagyon várnánk már a filmet, ha egyébként nem imádnánk az alapjául szolgáló regényeket. Pedig imádjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)