Hirdetés

Még több kép érkezett Denis Villeneuve Dűnéjéből

|

Olyan sztárokat vehetünk szemügyre a fotókon, mint Timothée Chalamet, Jason Momoa, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson és Zendaya.

Hirdetés

A minap életjelet adott magáról Denis Villeneuve (Fogságban, Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés) Dűne adaptációja: akkor a főhőst, Paul Atreidest alakító Timothée Chalamet mutatta meg magát, az exkluzív képet közzétevő Vanity Fair pedig azt ígérte, hogy hamarosan többet is megmutat a filmből. 

Hirdetés

Most elérkezett a pillanat, hogy még többet láthassunk Frank Herbert sci-fi regényének feldolgozásából, amelynek lenyűgöző szereposztása az alábbi képeken is megmutatkozik. Szemügyre vehetjük rajtuk például az előbb említett Pault, megmutatja magát az őt kiképző veterán katonát, Gurney Hallecket megformáló Josh Brolin, láthatjuk az édesapját és édesanyját alakító Oscar Isaacet és Rebecca Fergusont, a teljes Atreides-házat, továbbá olyan színészeket is, mint Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa és Sharon Duncan-Brewster. Íme a galéria, érdemes végiglapozgatni: 

A Dűne a tervek szerint 2020. december 17-én kerül a hazai mozikba, remélhetőleg ezt már nem fogja semmilyen módon érinteni a koronavírus-járvány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)