Hirdetés

Két részre bontva érkezik majd a mozikba Denis Villeneuve Dűnéje

|

A rendező azt mondta, hogy csak is így lehet érdemben bemutatni Frank Herbert komplex világát és Paul Atreides történetét.

Hirdetés

Már érkezett egy csomó kép a decemberben debütáló új Dűne mozihoz, melyet a Szárnyas fejvadász 2049 és az Érkezés rendezője, Denis Villeneuve dirigál. A rendező most a Vanity Fairnek árulta el, hogy igazából két moziról beszélünk, mivel szerinte csak így érdemes hozzálátni Frank Herbert regényének feldolgozásához. 

Hirdetés

Villeneuve elmondta, hogy ő csak ezzel a feltétellel vállalta el a film megrendezését, melyben olyan színészek tűnnek majd fel, mint  Timothée Chalamet, Jason Momoa, Oscar Isaac, Josh Brolin, Rebecca Ferguson vagy Zendaya. Egészen pontosan így indokolta meg a döntését: 

"Nem egyeztem volna bele, hogy egy filmben készítsem el ezt az adaptációt. A világ túl komplex. Ez egy olyan világ, aminek a részleteiben rejlik az ereje."

Hozzátette azt is, hogy rengeteg karaktert, politikai berendezkedéseket, vallásokat, egy érdekes gazdaságot és spiritualitást kell megjelenítsen a filmben, mely talán élete egyik legnehezebb feladata lesz. A film szereplőgárdája és a rendező korábbi munkái kevés kétséget hagynak afelől, hogy egy remek filmmel lesz dolgunk, így mi nagyon várjuk a december 18-as dátumot, amikor mozikba kerül az első részt - a másodikról egyelőre nem kaptunk információt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)