Hirdetés

Jövő nyáron kezdődhet a Dungeons & Dragons film forgatása?

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy elkészül az asztali szerepjátékon alapuló alkotás, és néhány éven belül meg is nézhetjük azt.

Hirdetés

Nem most hallhatunk először a Dungeons & Dragons filmről, ugyanis korábban már kiderült, hogy a tervek szerint 2021-ben fog debütálni a produkció. Most pedig még egy fontos részletet megtudtunk, ami alapján úgy tűnik, tényleg komoly a projekt.

Hirdetés

A különféle filmekkel és sorozatokkal foglalkozó Production Weekly információi alapján 2019 közepén, tehát nagy valószínűséggel valamikor nyáron kezdődhet el a Dungeons & Dragons mozi forgatása. Az oldalon egyébként Shari Hanson van feltüntetve az egyik producerként, aki korábban például J.J. Abrams Star Trek filmjén is dolgozott.

Ez ugyan még nem túl sok információ, és valószínűleg még sokat kell várnunk az első érdekesebb részletekre, de a rajongóknak már az is jó hír lehet, hogy a készítők legalább haladnak a munkálatokkal.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)