Hirdetés

Dunkirk - brutális traileren Christopher Nolan háborús filmje

|

A néhány másodperces ízelítő után most végre egy hosszabb videón is belenézhettünk a Dunkirkbe, ami kifejezetten ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Az Inception és az Interstellar után egészen más irányba indult el Christopher Nolan, akinek a neve gyakorlatilag garancia arra, hogy a moziból kifelé jövet az állunkat keressük majd a padlón.

Az igaz történet alapján készülő Dunkirk az 1940-ben végrehajtott Dinamó hadművelet eseményeit mutatja majd be, melynek során a britek több mint 300 ezer szövetséges katonát mentettek meg a biztos haláltól.

A film 2017. július 21-én kerül majd a mozikba, a 65mm-es filmnek és az IMAX kameráknak köszönhetően pedig biztos, hogy lélegzetelállító élmény vár majd ránk a moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)