Hirdetés

Dunkirk - mozgásban Christopher Nolan világháborús filmje

|

Miután a Csillagok között című sci-fivel maradandót alkotott, Christopher Nolan ismét új műfajba kóstol bele és a II. világháború egyik legnagyobb katonai hadműveletét mutatja be.

Hirdetés

Amikor megtudtuk, hogy az Eredet, a Sötét lovag-trilógia és a Csillagok között zseniális rendezője, Christopher Nolan egy II. világháborús akció-thrillert készít a Warner Bros. lobogója alatt, szinte biztosak voltunk benne, hogy magával fogja hozni azokat a stábtagokat, akikkel az évek során szívesen dolgozott együtt. Így is lett, ugyanis a Dunkirköt valódi nagyágyúk készítik: Hans Zimmer szerzi a zenét, Hoyte van Hoytema az operatőr és a szereplőgárdában olyan nevek foglalnak helyet az újoncok (például a One Direction tagja, Harry Styles) mellett, mint Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh és Cillian Murphy. 

Az igaz történetet feldolgozó sztori (amelynek forgatókönyvét Nolan írta) a Dynamo hadműveletet mutatja be, azt a gigászi eseményt, amikor a britek megcselekedték a lehetetlent és 1940. május 26., valamint június 3. között több mint 300 ezer szövetséges katonát menekítettek ki a német csapatok által körbezárt Dunkerque térségből.

A Dunkirk első kedvcsinálója már meg is érkezett, de mivel egy ízelítő, így ne várjatok tőle túl sokat, csak az érdeklődés felkeltése a célja, azt pedig tökéletesen ellátja, ugyanis egyre inkább kíváncsiak vagyunk Nolan 2017. július 21-én megjelenő háborús koncepciójára.

Ti mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)