Hirdetés

Dupla bónuszepizódot kapott a Sandman: Az álmok fejedelme, amit már most megnézhetsz

|

Hatalmas meglepetéssel rukkolt elő a Netflix: a közel egyórás extra Sandman rész két történetet is elmesél.

Hirdetés

Nem titok, hogy nagyon szerettük a Sandman: Az álmok fejedelme első évadát, ez kiderült írott kritikánkból és annak videós átiratából is. A jelek szerint pedig a Netflix olyannyira bízik a sorozatban, hogy bármiféle előzetes promóció nélkül ma délelőtt a semmiből bedobtak egy bónusz epizódot. 

Az első szezon új, 11. része tehát már bárki számára nézhető, bejelentésével párhuzamosan rögvest élesítették. Dupla epizódról van szó, vagyis a közel egyórás részben két történetet ismerhetünk meg, ezek a "Calliope" és az "A Dream of a Thousand Cats" című sztorik, amik a Sandman képregénysorozat 17. és 18. lapszámában jelentek meg anno.

Hirdetés

A Calliope egy Erasmus Fry nevű íróról szól, aki fogságban tartja a görög műzsák egyikét. Az A Dream of a Thousand Cats pedig egy macska történetét meséli el (nem viccelünk). Utóbbi igazán mutatós animációs betéteket kapott az új részben, ahogy azt az alábbi előzetesben is láthatjátok. 

Ha már megnéztétek a Sandman: Az álmok fejedelme bónusz epizódját, akkor lent, a kommentek között mindenképpen osszátok meg velünk saját véleményeteket róla!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)