Hirdetés

Bill Murray a vádak szerint egy forgatáson zaklatta kolléganőjét, a színész már ki is fizette a kártérítést

|

100 ezer dollárt fizetett Bill Murray annak a nőnek, akit egy filmforgatáson lefogott és csókolgatott.

Hirdetés

A vádak szerint a népszerű komikus, Bill Murray idén áprilisban, a Being Mortal című film forgatásán zaklatta az egyik fiatal kolléganőjét - a munkálatokat azonnal leállították, kérdéses, hogy újra fognak-e egyáltalán indulni. Az akkori hírek még csak annyiról szóltak, hogy Murray "nem megfelelően" viselkedett, most viszont kiderült pár konkrétum is.

Murray arra hivatkozik, hogy ő csak tréfálkozott, az érintett nő viszont egyáltalán nem viccnek érzékelte a közeledést, szerinte nyilvánvalóan szexuális indíttatása volt annak, hogy a színész lefogta és szájon is csókolta őt. A nő nem hagyta annyiban a dolgot, panaszt tett, így tárgyalásig jutott az ügy.

Hirdetés

Most megtudhattuk a Guardian cikkéből, hogy a 72 éves színész végül 100 ezer dollár (kicsivel több mint 44 millió forint) jóvátételt fizetett kolléganőjének. Az eset kapcsán az a Geena Davis is megszólalt, aki anno az 1990-es Viszem a bankot című filmet forgatta együtt Murrayvel. Elmondása szerint a színész viselkedése már akkor is nagyon "problémás" volt. Davis szerint Murray már első találkozásukkor botrányosan viselkedett, és ma már úgy érzi, erre válaszul ki kellett volna állnia magáért, ebben az esetben viszont nem kapta volna meg a szerepet.

Bill Murray egyébként hamarosan fel fog bukkanni A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című Marvel-filmben is, már persze csak akkor, ha a Disney és a Marvel Studios nem dönt esetleg úgy, hogy teljesen kiírják a moziból, vagy esetleg simán csak lecserélik a zaklatási botrány miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)