Hirdetés

Durván átverték Stallonét, elvették tőle a Rocky jogait

|

Hiába panaszkodik, hogy mennyire méltatlan, hogy semmi köze az általa teremtett karakterhez, levegőnek nézik.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, Rocky, azt mondod, Sylvester Stallone. Hiába ezer folytatás és most ez a Creed franchise, amelyben a második rész után Stallone már nem vesz részt, a popkultúra történelmének leghíresebb bokszolója összeforrt az őt játszó színésszel, aki annak idején kezdőként, nincstelenül tengődve írta a forgatókönyvet. A legenda szerint még a kutyáját is el kellett adnia, hogy túléljen, amíg el nem adja a szkriptet. (Miután ez megtörtént, azonnal vissza is vásárolta szegényt.)

Azt viszont kevesen tudják, hogy Stallone egy olyan szerződést írt alá, amelyben lemond minden, a karakterhez és a történethez fűződő jogáról, és emiatt azóta is keserű. Az első film után persze tisztességes pénzt kapott - főleg, hogy a legjobb filmnek járó Oscart is megnyerte -, de utána semmi beleszólása nem volt a sorozatba.

Hirdetés

Tavaly nyáron az Instagramon ment neki Irwin Winkler producernek, vámpírként ábrázolta őt egy képen, amint éppen Rocky vérét szívja, és "különösen tehetségtelen élősködőnek" nevezte őt az azóta törölt posztban.

Most pedig a Hollywood Reporternek panaszkodott:

Nem tudtam az üzletről, amelyet hozzám közel álló emberek kötöttek úgy, hogy gyakorlatilag eladták az összes jogomat. Akkoriban annyira lelkes voltam, hogy végre dolgozhatok, nem értettem, hogy ez kőkemény üzlet. Ki gondolta, hogy a Rocky még 45 évet él? Senkitől nem kölcsönöztem egy sort sem a forgatókönyvhöz, ironikus, hogy így sem az enyém. Azoké, akik nem tettek érte semmit.

Hozzátette: fáj neki, hogy mindenki kapott executive produceri kreditet a Creed harmadik részén, csak ő nem - így már végképp nincs semmi köze a Rocky-filmekhez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)