Hirdetés

Durván megpakolt kiadásban tér vissza a Linkin Park első albuma

|

A huszadik évforduló alkalmából érkezik a Linkin Park Hybrid Theory 20th Anniversary Super Deluxe Edition, aminek már csak a neve is csodálatos.

Hirdetés

2000. október 24-én, négy évvel a banda megalakulását követően jelent meg a Linkin Park nagy sikerű első albuma, a Hybrid Theory, rajta olyan számokkal, mint a One Step Closer, az In the End, a Crawling, a Papercut, vagy az A Place for My Head, melyek mai napig a banda legismertebb számai közé tartoznak. A különböző műfajok keverésével a zenekar hamar fel tudta magára hívni a figyelmet, az elmúlt két évtized egyik meghatározó előadójává vált.

Hirdetés

A Warner Records a huszadik évfordulóra jó néhány kiadással készült, melyek közül a legdurvább a 194,99 euróba, közel 70 ezer forintba kerülő 20th Anniversary Edition Super Deluxe Box Set, melyben megtalálható az eredeti album, a remixekből álló Reanimation és a Hybrid Theory EP vinyl változata, 5 CD (az eredeti, a Reanimation, egy 12 számos, B-oldali ritkaságokat tartalmazó, egy olyan, amin 18, a Linkin Park Underground tagoknak küldött dal található és egy ki nem adott demókkal teli), három DVD (promóvideókkal és koncertfelvételekkel), egy single kazettán, egy 80 oldalas keményfedeles könyv, 3 litográfia, egy Chester Bennington poszter és egy turnés belépőkártya replikája.

Emellett választható még egy 4 vinylt tartalmazó csomag, egy 2 CD-s szett, illetve egy október 9-étől elérhető Digital Edition, rajta 80 számmal. Az igazi fanoknak persze a nagy csomag lesz a tökéletes választás, de érdemes sietni, mert még a streaming és a digitális értékesítés korában is gyorsan kapkodják a limitált kiadásokat. A bejelentéshez egy megható videó is készült:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)