Hirdetés

Dwayne Johnson a Krampusz elől menekül a Red One új stábfotóján?

|

A Szikla keményen dolgozik egy karácsonyi filmen, amiben kigyúrt akciósztárok mellett látszólag klasszikus mesék alakjai is felbukkannak majd.

Hirdetés

A Red One egy nagyon fura projektnek tűnik. Dwayne Johnson egy kisebb sztárcsapattal dolgozik a mozifilmen, amit idén ősszel kezdtek forgatni, és elvileg jövő karácsonykor fog a mozikba kerülni. A sztoriról egyelőre nem sokat tudunk, de a Mikulás izomzatát nézve komoly veszélyekre számíthatunk.

A Sziklán túl még Chris Evans, Kiernan Shipka, Lucy Liu, Mary Elizabeth Ellis, J.K. Simmons, Nick Kroll, Kristofer Hivju, Wesley Kimmel és Bonnie Hunt is szerepelnek majd a Red One-ban, de egyelőre csak Dwayne pörgeti a marketinget - ő viszont teljes lendülettel.

Hirdetés

Legutóbb például egy forgatási képet tett közzé, amin látható, ahogy jelmezében rohan egy esti jelenetben. A kép leírása talán egy fokkal beszédesebb is, mint maga a fotó:

"Egyszer a lángok felé futsz, máskor pedig belefutsz a Krampuszba."

Hogy ez mit akar jelenteni, azt még nem tudjuk, de mivel a film jövőre érkezik, bőven ráérünk spekulálgatni. Jó esély van rá, hogy a Mikulás és Dwayne mellett (aki az elfek parancsnokát alakítja) több mesebeli alakkal is találkozhatunk majd. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a Krampusz és a többi mesealak hogyan fér össze az akciósztárokkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)