Hirdetés

Dwayne Johnson azzal viccelt, hogy neki kell lennie a következő James Bondnak

|

Legújabb filmje, a Különösen veszélyes bűnözők után adná magát az ügynökszerep, de van egy kis bökkenő.

Hirdetés

Daniel Craig csak nemrég akasztotta szögre a kémöltönyt a Nincs idő meghalni című filmmel, ám a James Bond rajongók máris azon törik a fejüket, hogy ki vehetné át tőle az Aston Martin kulcsait. Természetesen Idris Elba és Henry Cavill a leginkább vágyott színészek, de a nemrég az Örökkévalóban főszerepet játszó Richard Madden is egyre több kívánságlistán szerepel. Egyvalakit azonban kevesen emlegetnek a lehetséges befutók között, nem véletlenül: ő Dwayne Johnson. 

A népszerű színész legújabb projektje most jelent meg a Netflixen Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) címmel, amelyben ügynökként tűnik fel két szélhámos (Ryan Reynolds, Gal Gadot) társaságában.

Hirdetés

A Sziklától tehát nem áll messze Bond munkaköre, az Esquire videójában pedig - ahol különböző rajongói kérdésekre válaszol - azt az elképzelést is nekiszegezték, hogy követné-e nagyapja nyomdokait (aki az 1976-ben bemutatott Csak kétszer élsz című Bond-filmben játszott egy verőembert, akivel a Sean Connery által alakított főhős meg is küzd a történet során). Johnson elmondta, hogy szerinte is nagyon menő volt a nagyapja, Peter Maivia Bond-gonoszként, és szívesen a nyomdokába lépne, de nem gonosztevőként, hanem a következő James Bondként. Persze a színész egy mosollyal jelezte, hogy nem teljesen volt ez komoly válasz, nézzétek meg ti is: 

A pankrátorból lett sztár még csak 49 éves, teli van energiával, és rengetegen szeretik, így nem feltétlenül lenne rossz döntés egy ilyen szerepre, csakhogy a Bond-széria döntéshozói, Barbara Broccoliék korábban kikötötték, hogy a 007-es ügynöknek férfinak és britnek kell lennie (a bőrszín viszont nem számít). Dwayne Johnson pedig szamoai származású amerikai színész, akinek csak édesapja vérvonalán voltak ír felmenői, szóval nem igazán felel meg a követelményeknek. A Bond-gonoszok esetében viszont nincs ilyen kitétel (a Nincs idő meghalni rosszfiúja, Rami Malek is amerikai), szóval ott még összejöhet a stafétaátadás. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)