Hirdetés

Dwayne Johnson bemutatta a fiatalkoráról szóló sorozat első trailerét

|

A színész fiatalkori éveiről szóló sitcom nagyjából egy hónap múlva debütál majd az NBC jóvoltából.

Hirdetés

Dwayne Johnson, vagyis The Rock jelenleg a világ egyik legnépszerűbb és legjobban kereső színésze. Karrierjét pankrátorként kezdte, de korábban még amerikai futballozott is egyetemi szinten. Gyerekkoráról valamivel kevesebb történet ismert, így a Young Rock című új sitcomban betekintést nyerhetünk a fiatal Johnson életébe.

Hirdetés

Nem csak hogy The Rock életéről fog szólni a sorozat, de producerként is közreműködött, aktívan dolgozott az epizódok elkészítésén. Mi sem természetesebb, mint hogy ő is leplezze le a Young Rock legelső trailerét, amelynek köszönhetően kaphatunk egy kis ízelítőt a sitcom stílusából és humorából.

A Young Rock premierdátuma már korábban kiderült, de a bejegyzéssel újból megerősítette Johnson, hogy az első epizódot 2021. február 16-án mutatja be az NBC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)