Hirdetés

Dwayne Johnson érdekes párhuzamot vont önmaga és Black Adam között

|

Ha a pankrátorból lett színész megteszi, amit a producerek kérnek tőle, egészen máshogy alakult volna a pályafutása.

Hirdetés

Idén májusban töltötte be az ötvenet Dwayne Johnson, aki mielőtt a filmezés felé fordult volna, pankrátorként hajszolta a hírnevet The Rock, azaz A Szikla néven. Első szerepét a 2001-es A múmia visszatérben kapta, ami sokak emlékezetében a borzalmas CGI miatt ragadt meg, de szerencsére ez sem fogta ki a szelet a Johnson vitorlájából. A szamoai származású színész egy évvel később ugyanazt a karaktert játszhatta el, de immáron főszereplőként az egyszerre előzményfilmnek és spin-offnak szánt A Skorpiókirályban.

Innen aztán nem volt megállás, levadászta a Steven Stiflerként elhíresült Sean William Scottot (Az Amazonas kincse), felbukkant a Doom-adaptációban, sőt egy alkalommal jégkorongozó fogtündérnek is állt (Fogtündér), de pályája igazán csak a 2010-es években kezdett el felfelé ívelni, ami jórészt annak volt köszönhető, hogy úgy döntött, inkább a saját feje után megy a producerek elvárásaival szemben.

Hirdetés

Erről a Good Morning Americának a közelgő DC-film, a Black Adam kapcsán adott interjúban mesélt a napjaink legjobban fizetett színészei közé tartozó Dwayne Johnson.

"A Black Adam forgatása közben eszembe jutottak azok az idők, amikor úgy éreztem, meg van kötve a kezem, mintha láncokat viseltem volna. Amikor megmondták nekem, hogy valamit így meg úgy kell csinálnom. Például amikor sok-sok évvel ezelőtt a professzionális pankráció világából megérkeztem Hollywoodba, közölték velem, hogy ha sztár akarok lenni - akkoriban George Clooney, Johnny Depp és Will Smith voltak a legnagyobb sztárok - akkor nem hívhatom magam több A Sziklának, nem beszélhetek a profi pankrációról, muszáj lefogynom, diétáznom, és nem mehetek olyan sűrűn edzőterembe, mert túl nagy vagyok. Ezzel etettek, én meg évekig elhittem, mielőtt azt mondtam volna, hogy ennek itt és most vége. Hogy önmagam leszek, és ha el kell buknom, akkor így bukjak el. Szóval ebből merítettem erőt, mert úgy vélem, sok hasonló dolog van Black Adam életében is, akinek egész létezése arról szól, hogy meg akarják mondani, ezt vagy azt kell tennie."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy tényleg van-e hasonlóság A Szikla hollywoodi pályafutása és Black Adam életútja között, annak eldöntését rátok bízzuk, abban viszont kétségtelenül igaza volt Johnsonnak, hogy az, hogy önmagát adta, végül nem akadályozta meg abban, hogy a legnagyobb sztárok egyike legyen.

Ő is hozzájárult ahhoz, hogy a Halálos Iramban franchise milliárdos sikerré váljon, a feltámasztott Jumanji széria már elképzelhetetlen nélküle, a Disney pedig őrá építené a Dzsungeltúra folytatását is. Október 20-ától pedig Black Adamként siethet majd a világ, és persze a DC szebb napokat látott filmes univerzumának megmentésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)