Hirdetés

Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds közös filmjénél még egy sem nyitott jobban a Netflixen

|

Úgy tűnik, megérte a streamszolgáltatónak 200 millió dollárt eltapsolnia a Red Notice című akcióvígjátékra.

Hirdetés

Bár a kritikusok nem voltak tőle elragadtatva (a Rotten Tomatoes oldalán 39%-on áll, míg a Metacriticen a súlyozott átlag 37 pontig jutott a 100-ból), a Netflix előfizetőinek népes tábora lelkesen vetette rá magát a magyar fordításban Különösen veszélyes bűnözők címet viselő produkcióra.

A napnál is világosabb, hogy a pletykák szerint összesen 60 millió dollárt kereső főszereplő hármas vonzza a nézőket, és nem Rawson Marshall Thurber rendező felemás filmográfiája. (Oké-oké, a Kidobós: sok flúg disznót győz örökre bűnös élvezet marad.) A nevét egyébként azért érdemes megjegyeznünk, mert ő dirigálja majd a The Division mozifilm stábját is.

Hirdetés

Na de térjünk vissza a Red Notice-hoz, amelyről alig néhány nappal a bemutatója után kiderült, hogy a Netflix történetének legerősebb nyitását produkálta a filmek között. (A sorozatok kategóriájában a Squid Game, vagyis a Nyerd meg az életed viszi a prímet.) A remek hírt Ryan Reynolds osztotta meg a Twitteren, aki Gal Gadot és Dwayne Johnson társaságában közel két órán keresztül szórakoztatja a nagyérdeműt a fordulatot fordulatra halmozó, könnyed hangvételű filmben.

Tweetjében Reynolds játékosan odaszúrt családi barátjuknak, Taylor Swiftnek is, mondván, alig várja az ő változatát is. Swift nemrégiben Taylor's Version jelzéssel ellátva újra felvette és kiadta korai zenéit: az egyik új album egészen véletlenül a Red címet viseli, és szintén rekordot döntött: a Spotify-on adott napon a legtöbbet streamelt album és a legtöbbet streamelt női előadó címeket söpörte be az énekesnő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami pedig a Különösen veszélyes bűnözők további sorsát illeti, még meg kell várni, hogy csillapodik-e a nézők rohama, vagy kitart, és akkor a Netflix minden valószínűség szerint zöld utat ad a folytatásnak. Dany Garcia producer a Seven Bucks Productions képviseletében (melynek Dwayne Johnson a társtulajdonosa) elmondta, hogy várakozó állásponton vannak, minden attól függ, hogyan alakulnak a dolgok, de azért egy lehetséges franchise kezdetét látják a filmben.

Ti megnéztétek már? Ha igen, hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)