Hirdetés

Dwayne Johnson is keresztbe tett a Shazam! Az istenek haragjának

|

Ezt maga Zachary Levi is megerősítette posztjában.

Hirdetés

Nem túl rózsás a Shazam folytatásának helyzete. A kritikusok nincsenek oda érte, rosszul nyitott mindenhol és rendezője, David F. Sandberg is kiábrándult a szuperhőstémából, így pedig a megreformált DC moziverzumban már nem biztos, hogy van jövője a karakternek. 

Pedig egy kicsit pozitívabban is alakulhatott volna ez a történet, ha Zachary Levi pfizeres kommentjét nem értik félre sokan vagy ha a Black Adam nem bukik meg, többek között Dwayne "The Rock" Johnson egójának köszönhetően.

Hirdetés

A The Wrap szellőztette meg nemrég azt a bennfentes információkat tartalmazó jelentést, miszerint Dwayne Johnson annyira próbálta magát a középpontba állítani és ott tartani, hogy azzal nem csupán a Black Adamnek tett keresztbe, hanem a Shazam folytatásának is. Egyrészt a Szikla állítólag ellehetetlenítette, hogy Zachary Levi karaktere felbukkanjon a Black Adam stáblistás jelenetében, mivel a Henry Cavill által alakított Supermannel való párharcra akart összpontosítani - ebből aztán nem lett semmi, amilyen elánnal bejelentették Cavill visszatérését, úgy búcsúzott is a színész. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Másrészt Johnson azt is megvétózta, hogy a saját filmjében szereplő Igazság Társasága csapat felbukkanjon a Shazam! Az istenek haragja egyik plusz jelenetében, így David F. Sandbergnek alternatívát kellett találnia. A jelenet egyébként arról szólt volna, hogy az Igazság Társasága felveszi Shazamot a tagjai közé, de ez végül The Rock miatt meghiúsult - illetve spoilerek nélkül maradjunk annyiban, hogy másként valósult meg.

Mindezt maga Zachary Levi is megerősítette azzal, hogy Instagram-sztorijában megosztotta a The Wrap cikkének részleteit a következő kommenttel: "Az igazság felszabadít."

A 110-125 millió dollárból készített Shazam! 2 jelenleg globálisan 66 millió dollárnál tart, szóval igencsak jól jött volna neki egy kis plusz marketing a Black Adam részéről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)