Hirdetés

Új jelenetekben szerepel Dwayne Johnson Black Adamként a DC hősök közös trailerében

|

Egy percbe sűrítve mutatta meg a Warner, hogy milyen filmekre válthatnak idén jegyet Batman, Black Adam, The Flash és Aquaman rajongói.

Hirdetés

Eseménydús év elé néz, aki kedveli a szuperhősös filmeket, és azokon belül is a DC univerzumába tartozókat, hiszen részben a pandémia okozta csúszások miatt úgy alakult, hogy idén négy alkalommal is moziba mehetünk a kedvükért, és akkor még szóba se kerültek a streamplatformokra gyártott produkciók, mint a Peacemaker sorozat, vagy a Batgirl film.

A sort a Jokerhez hasonlóan a DCEU-n kívül létező Batman (március 3.) nyitja Robert Pattinson főszereplésével, ezután következik a Black Adam (július 29.), amelynek kedvéért először lett szuperhős (na jó, igazából a szupergonosz és az antihős határán egyensúlyozó figura) Dwayne Johnson. Harmadikként szakítja át a célszalagot a The Flash (november 4.), amelyben a címszereplőt megformáló Ezra Millerhez Michael Keaton is csatlakozik majd Batmanként. A végére maradt az Aquaman és az elveszett királyság (december 16.) az ismét szigonyt ragadó Jason Momoával és a Johnny Deppel való szakítása, majd válása óta folyton a bíróságot járó Amber Hearddel.

Hirdetés

Az alig egyperces anyag leginkább azért izgalmas, mert nagyobbrészt Black Adamre és a filmjében felbukkanó többi karakterre fókuszál, így láthatjuk pár szemvillanás erejéig Doctor Fate-et (Pierce Brosnan), Hawkmant (Aldis Hodge), Atom Smashert (a He-Manből dobbantott Noah Centineo) és Cyclone-t (Quintessa Swindell).

Említést érdemel még Michael Keaton röviden hallható hangja, valamint Jason Momoa és Ezra Miller új szerelése.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti melyik filmet tervezitek megnézni a négyből?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)