Hirdetés

Dwayne Johnson is visszatérhet a Halálos iramban franchise-ba

|

A jelentések szerint érdemes lesz végigülni a Halálos iramban 10 stáblistáját.

Hirdetés

Akit érdekel Vin Diesel, Dwayne Johnson vagy a Halálos iramban franchise (netán mindhárom), az biztosan hallott már a két színész közötti feszültségről, amelynek következtében a Szikla otthagyta a Halálos iramban fő szériáját, és csakis egy spin-offban volt hajlandó szerepelni (Hobbs és Shaw). 

Az sem segített a helyzeten, hogy Diesel tulajdonképpen egy interjúban magát méltatta Johnson jó szerepléséért Luke Hobbsként, amit ugyan személyesen megbeszéltek, viszont azt már nyilvánosan jelentette ki The Rock 2021-ben, hogy biztosan nem tér vissza a Halálos iramban filmekbe

Hirdetés

Ilyen előzmények után nem volt meglepő, hogy senki nem számított arra, hogy a hamarosan mozikba kerülő Halálos iramban 10-ben nem láthatjuk majd Dwayne Johnsont Hobbsként, azonban a film római vörös szőnyeges premiervetítése két meglepetést is tartogatott. Egyrészt maga Diesel erősítette meg egy riporternek, hogy a Halálos iramban 10 valójában egy trilógia nyitánya lesz, vagyis nem csak Halálos iramban 11 lesz, de el fog készülni a Halálos iramban 12 is

Másrészt miután Rómában levetítésre került a film, a The Wrap beszámolója szerint pedig a stáblistás jelenetben maga Dwayne Johnson bukkant fel Luke Hobbs szerepében. Bár azt nem tudni, hogy a jelenetben mi történik, de mivel a film nagyrészt a Halálos iramban 5. eseményeire épít, amelyben Johnson debütált, ezért akár még lenne is logika a felbukkanásában, hiszen Hobbs későbbi együttműködése Dominic Torrettóval akár őt is célponttá tehette Jason Momoa gonoszának szemében. Csak az a furcsa, hogy a korábbi ellenérzései dacára Johnson ezt mégis bevállalta. 

Persze ezt ne vegyük biztosra a hivatalos megerősítésig, vagy amíg magunk nem látjuk majd a stáblistás jelenetet május 18-tól, amikor a hazai mozikban is látható lesz a Halálos iramban 10.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)