Hirdetés

Dwayne Johnson közreműködésével készül az új Skorpiókirály film

|

Az egykori pankrátor szeretné megismertetni a filmnézők legújabb generációjával azt a karaktert, melynek köszönhetően elindult színészi karrierje.

Hirdetés

A skorpiókirály karakter először az 2001-es A múmia visszatérben tűnt fel először, és noha a filmtörténelem egyik legnevetségesebb CGI megoldásával jelenítették meg a félig skorpió, félig ember lényt, a karakter mégis olyan népszerű lett, hogy a 2002-es önálló kalandja egy csapásra meghozta Dwayne "The Rock" Johnsonnak az ismertséget.

Noha több folytatás követte, azokban az egykori pankrátor már nem tette tiszteletét, most azonban úgy érezte, hogy az őt sikeres hollywoodi ikonná tévő szerep megérdemel egy új mozit.

Hirdetés

Egyelőre csak azt jelentette be színész, hogy producerként csatlakozik a projekthez, hiszen mostanra a filmipar egyik legkeresettebb alakjaként meglehetősen telített a naptára, azonban nem kizárt, hogy a jövőben még visszatér a szerephez.

A forgatókönyvért Hollywood egyik legkeresettebb írója, Jonathan Herman felel, aki a Straight Outta Camptonnal nem olyan rég hívta fel magára a szakma figyelmét. A produkciós munkálatokat a Seven Bucks Productions végzi, mely Dwayne Johnson és Dany Garcia közös cége, és olyan filmek mögött álltak, mint a Halálos iramban: Hobbs & Shaw vagy a Jumanji - Vár a dzsungel.

"A Skorpiókirály volt a legelső szerepem a szélesvásznon, ezért megtisztelő és izgalmas, hogy újragondolhatjuk és megvalósíthatjuk ezt a király mitológiát egy teljesen új generációnak. Nem lehetett volna olyan karrierem, amihez jelenleg szerencsém van, ha nem lett volna A Skorpiókirály, ezért nagyon izgatott vagyok, hogy a Seven Bucks Productions segíthet megteremteni hasonló lehetőségeket más keményen dolgozó színészek számára is."

- írta Dwayne Johnson közleményében. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a korábbi részek szereplői helyett az új filmben feltörekvő tehetségeket keresnek a széria újraindításához. 

További részleteket egyelőre nem tudunk a moziról, és valószínűleg a koronavírus sem segíti a produkció tető alá hozását. Reméljük, hogy Johnson érzelmi elköteleződése a szerephez egy izgalmas akciófilmet eredményez majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)