Hirdetés

Dwayne Johnson kutyának öltözve, kiskutyával az ölében ment a DC Szuperállatok ligája premierjére

|

Jönnek a négylábú szuperhősök, és mivel Dwayne viszi a főszerepet, így igyekszik ott lenni a nagyobb premiereken a rajongói kedvéért.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma több ponton is elakadt, de a maga tempójában azért lassan bővülget. A héten például mozikba kerül a DC Szuperállatok ligája, ami a köpenyes igazságosztóink helyett az ismert legendák háziállataira helyezi a hangsúlyt.

A sztori szerint Lex Luthor csapdába ejti az Igazság Ligájának tagjait, így Kryptónak, a szuperkutyának, és az eb barátainak kell közbelépniük a világ megmentésének érdekében.

Hirdetés

A főszereplőt Dwayne Johnson szinkronizálja, aki ellátogatott az egyik nagy premiereseményre. Először csak Krypto jelmezben látták a rajongók, de később levette a maszkot, és megmutatta magát a nézőknek. Az extra cukiságért pedig egy kiskutya volt felelős, a csöppséget meglepetésként ajándékba kapta az egyik résztvevő család.

Az akció egyébként egy közreműködés volt a stúdió és a Friends Animal Society állatmenhely között, hogy gazdát találhassanak a pórul járt négylábúaknak. Reméljük elég sikeres volt a megmozdulás ahhoz, hogy minden kutyus szerető gazdira találhasson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)