Hirdetés

Dwayne Johnson még egy DC karaktert eljátszhat Black Adamen kívül

|

Superman hű társa, Krypto hamarosan saját animált filmet kap, a szinkronhangja pedig maga The Rock lesz.

Hirdetés

A Warner Bros. és a DC Comics élőszereplős univerzuma összességében nem aratott akkora sikert, mint a Marvel hasonlóan összekötött filmsorozata, viszont az animációs filmek terén már évek óta jelentős előnyt élvez a képregénykiadó. Hamarosan újabb filmmel gazdagodik az animált DC univerzum, melyben szuperhősök helyett ezúttal szuperháziállatok menthetik meg a világot.

Superman egyik leghűségesebb társa, Krypto már 1955 óta tűnik fel a klasszikus szuperhős történeteiben, viszont a legtöbb esetben inkább mellékszereplőként találkozhatunk vele.

Hirdetés

Ez hamarosan megváltozik, ugyanis jövőre érkezik a Warner Bros. következő animációs filmje, a DC League of Super-Pets, melyben Krypto ezúttal már főszereplőként tűnik majd fel, hangja pedig nem más lesz, mint a hollywood-i blockbuster filmekből már jól ismert Dwayne "The Rock" Johnson, aki egyébként a filmes DC univerzumban már Black Adam karakterét is magáénak tudhatja már.

A film rendezői Jared Stern (LEGO Batman, Lego Ninjago), illetve Sam Levine (Pen Zero) lesznek, a produceri feladatokat pedig Johnson produkciós cége, a Seven Bucks fogja ellátni. A film az Egyesült Államokban 2022. május 22-én fog mozikba kerülni, de egyelőre nem tudni, hogy nálunk is ugyanekkor fog-e megjelenni.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)