Hirdetés

Dwayne Johnson oroszlánnak akart öltözni halloweenkor, de ez lett belőle

|

Ahogy sok más híresség, úgy a pankrátorból lett filmsztár is jelmezt öltött az ünnep alkalmából, de nem egészen úgy sült el a dolog, mint ahogy tervezte.

Hirdetés

Halloween ünnepe az Atlanti-óceán innenső oldalán még nem annyira elterjedt, hogy nálunk is házról házra járjanak a gyerekek édességet gyűjtve, miközben valamilyen jelmezt viselnek. Az Egyesült Államokban viszont komoly hagyománya van, és teljesen természetes, hogy a legnagyobb sztárok is beöltöznek október 31-én. És mivel a közösségi média világában élünk, természetesen minderről rajongóik is értesülnek, jellemzően az Instagramon keresztül.

Hirdetés

A bolondozásra egyébként is bármikor kapható Dwayne Johnson sem kivétel, ő például Az oroszlánkirály tragikus sorsú uralkodójának a bőrébe próbált belebújni. Igyekezetét azonban nem koronázta siker, mint arról magatok is meggyőződhettek.

"Én akartam lenni minden királyok legbölcsebbike, Mufasa, de sajnos nem igazán volt jó rám a jelmez. De legalább a gyönyörű és picit szexi sörény tökéletesen illik hozzám. Bizony, ha 2020 halloweenjelmez volna, akkor pont ez lenne az. Így is remekül telt az ünnep a karanténba, a babák élvezték, és remélem, hogy ti is."

Bűbájos, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)